Bodo Golfpark

GolfBox  

Bodø Golfpark helt i toppen

Gjestespillere fra hele landet kårer Bodø Golfpark blant topp tre av banene de har spilt på.

Dette framgår av en undersøkelse i regi av Norges Golfforbund (golfspilleren i sentrum) som sendes ut til både medlemmer og gjestespillere.

-Det er selvsagt veldig hyggelig å få gode tilbakemeldinger fra fornøyde gjester, og dem har det vært flere av i året som gikk, sier daglig leder i Bodø Golfpark, Sigve Bollestad. Han kunne notere bortimot en dobling av antall gjestespillere i fjor sammenlignet med 2019. 

Det ble også registrert over 10 tusen golfrunder på banen i fjor. Det er en økning på nesten tre tusen spilte runder sammenlignet med 2019.

-Vi går inn i dette året med over 730 medlemmer og beholder med god margin posisjonen som landsdelens største golfklubb, men vi har fortsatt plass til mange flere, sier Bollestad med et smil.

God attest

Undersøkelsen ga også rom for spillernes egne beskrivelser av hvordan de opplevde banen. Et ektepar fra Sør-Norge beskriver totalopplevelsen i Bodø Golfpark slik:

-Vi har spilt over 200 baner i Sverige, ca 40 baner i Norge og ca 30 baner i Spania, Frankrike og Danmark. Bodø Golfpark var vi enige om var topp tre av alle, skriver ekteparet fra Jæren.

Både banen, omgivelsene og mottakelsen på banen fikk svært god omtale fra de 117 gjestespillerne som hadde svart på undersøkelsen.

Det er også stor tillit til klubbens ledelse blant medlemmene. På årsmøtet nylig ble styret og styreleder Jens Kristian Hansen enstemmig gjenvalgt.

Solid økonomi

Stor aktivitet bidro også til at Salten Golfklubb fikk et brukbart økonomisk resultat i fjor. Omsetningen økte med halvannen million til drøyt 7 millioner kroner, med et resultat før skatt på 421 388 kroner.

-Dette kan vi takke både sponsorer og medlemmer for, og det gjør oss i stand til å fortsette med godt vedlikehold av banen. Mye av det som etterlyses i brukerundersøkelsen har vi nå rettet opp i, sier Sigve Bollestad og gleder seg til å åpne to nye hull på banen.

Comments are closed.