Bodo Golfpark

GolfBox  

Golfskolen 2021

golfskole for barn

Salten Golfklubb inviterer til Golfskolen 2021!

Mandag 21 til torsdag 24 juni, kl 10-15 alle dager, avholdes årets golfskole på Myklebostad. Vi gleder oss til å ta imot barn i barneskolealder til golfrelatert lek og aktivitet. Mikael H. Steensrud blir hovedinstruktør.

Barna får lunsj (brødmat) på klubbhuset alle dager, og torsdag avslutter vi som alltid med pizza til alle.

Aktivitetene blir tilpasset barnas ferdigheter. De som ikke har «golfkort» fra tidligere oppnår dette ved gjennomført golfskole.

Dagen etter golfskolen, fredag 25 juni, planlegger vi å arrangere Narvesen Mini-cup. Det blir konkurranser som passer for alle aldre og nivåer, og premier til alle som deltar. Narvesen Mini-cup er en uhøytidelig konkurranse for de minste. Det arrangeres på utvalgte klubber i hele landet, med støtte fra Narvesen og Norges Golfforbund. Dette blir et morsomt tilbud for barna, og etter golfskolen blir det sikkert ekstra stas å få spille ordentlig barnegolf ute på banen! 

Påmelding på epost: post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

Navn og fødselsår på barnet, samt navn, epost og telefonnr på en av foreldrene.

I år har Bodø kommune bevilget støtte til golfskolen, slik at det kun blir en liten egenandel. 

Comments are closed.