Bodo Golfpark

GolfBox  

NESTVOLD/MALIN/SVENDSEN INVITATIONAL

Hva er en turnering uten siste liten endring av turneringsform 😊 For å få med så mange som mulig på turneringen har vi gjort om parturneringen på fredag til texas scramble, best ball, 6 utslag hver. Lørdag har vi gjort denne om til en Singel Stabelford Turnering ¾ HCP. Er man med på «the dobbel» er det sammenlagt poeng fra fredag og lørdag som gjelder. Og er man kun med lørdag er det poeng lørdag som gjelder. Fredag starter vi med shotgun kl 16.00, liste over lag og hull du starter på kommer i løpet av kvelden eller i morgen tidlig. Nestvold har da laget wraps til alle som man kan få med seg ut på runden 😊 ellers har klubbhuset masse god mat og drikke som man kan kjøpe til middag eller ta med seg ut på runden. Lørdag starter vi md shotgun kl 10.00. Malin og Svendsen griller burger til alle etter turneringen. Er været ok, spiller vi musikk, har premieutdeling og chippe konkuranse utover ettermiddagen. Chippe konkurranse med Target på puttebanen. Du kjøper «lodd» lake ball i klubbhuset kr 20 pr ball, du prøver å komme nærmest mulig hullet. Vinneren vinner gavekort i klubbhuset for den sum vi har kjøpt «lodd» lakeballer for 😊 Lørdag kveld har vi booket bord på Lystpå. Har du lyst til å være med ut å spise, send gjerne en liten melding her i kommentarfeltet så vi vet hvor mange vi skal holde av bord til 😊 ja du kan ta med deg fruen 😊Der forhåndsbestiller vi en 3 retters meny, Kamskjell##Reinsdyr##sjokolade kr 595,- pr pers, drikke bestiller du ved ankomst. Allergier meldes inn også ved påmelding. Det er ennå litt tid til å melde seg på, enten i golfbox eller ta kontakt med klubbhuset. Alle er invitert 😊

NESTVOLD/MALIN/SVENDSEN INVITATIONAL

Comments are closed.