Bodo Golfpark

GolfBox  

Junior NM 14/15 august

Helgen 14-15 august arrangerer Salten Golfklubb NM for juniorer. Norges juniorer er i verdenstoppen slik at dette kan blir en meget spennende helg, for såvell spillere, foresatte, arrangørklubb og publikum.

Her er litt praktisk informasjon rundt selve turneringen og gjennomføringen. Mer info vedrørende bla Covid-19 tiltak, startlister, åpningstider etc kommer etterhvert.

Vi gjør oppmerksom på at spillere har offisiell innspillsdag fredag 13, og vi ber da om å vise hensyn til hverandre både på bane – og treningsområde.

Vi trenger mange frivillige til ulike arbeidsoppgaver ila denne helga, og ber dere som kan bistå og som ikke allerede har blitt kontaktet om å sende en email til post@bodogolfpark.no om dere kan bidra en eller flere dager.

Comments are closed.