Bodo Golfpark

GolfBox  

Åpen dag Bodø Golfpark/Golfjentene – åpen dag Bodø Golfpark!

Åpen dag Bodø Golfpark FREDAG 27 AUGUST Kl 17:30

Nysgjerrig på å spille golf? Salten Golfklubb inviterer alle til å prøve golf eller ta opp igjen gamle kunstner. Kom som du er – vi stiller med utstyr og instruktører! Det er gratis og åpent for alle. Påmelding kreves grunnet corona: Påmelding åpen dag Salten Golfklubb (google.com)

Åpen dag med golfjentene Bodø TIRSDAG 31. AUGUST 2021 KL 17:00

Golfjentene Nordland inviterer til gratis åpen dag på Salten golfklubb for alle jenter under 19år! Ta med deg en venninne, nabo, klassekamerat, venninne av venninne og kom! For dere over 19 år: Gjerne inviter og ta med deg datter, barnebarn, nabojenta osv! Det blir golfaktiviteter, giveaways og pizza til alle som kommer! Det er åpent for alle jenter både med og uten golferfaring! Påmelding via lenke: Påmelding åpen dag Golfjentene Nordland (google.com)

Comments are closed.