Bodo Golfpark

GolfBox  

Rapida treningssenter og Trackman golf simulatorer

I løpet av november vil det være to Trackman simulatorer på plass hos Rapida Alsgård i kjelleren, her vil det også komme skap for oppbevaring av golfutstyr. I tillegg vil det være en simulator på Balansen.

Salten Golfklubb planlegger sammen med Rapida å kjøre en matchplay turnering gjennom vintersesongen i simulatorene. Alle påmeldte vil deles inn i grupper, det vil spilles et grunnspill, slik at alle er sikret 6-8 matcher, før sluttspillet starter. Mer informasjon om påmelding og priser vil komme litt senere.

Minner om medlemspriser Trening&Golf: – kr 448 pr mnd med binding, eller kr 499 uten binding. Da kan du fritt bruke golfsimulatorene på Alsgård

Medlemskap Rapida: Våre Medlemskap – kampanje – høst – Rapida

Comments are closed.