Bodo Golfpark

GolfBox  

Nattgolf

Fredag 1. Oktober skal vi for første gang arrangere Nattgolf hos oss.

Hva er nattgolf? Kort fortalt spiller vi golf i bekmørket med baller som lyser i mørket. Vi lyser også opp banen med forskjellige effekter slik at man ser hvor man skal sikte. Hos golfklubbene sør i landet som arrangerer lignende turneringer er dette et høydepunkt hvert år med stor rift om startplassene.
Dette er en helt spesiell og veldig artig golfturnering som vi anbefaler alle å være med på. Vi spiller kun 9 hull slik at det er begrenset plasser, det er allerede en god del påmeldte så her gjelder det å hive seg rundt om man vil være med.

Shotgunstart blir klokken 20 på kvelden, da er det mørkt og fint ute! Det blir aktiviteter både før, under og etter turneringen med servering av både rød og brun brus så kom gjerne i god tid før start.
Dette er en sosial turnering som passer for alle, vi spiller nattgolf som parturnering med Scramble. Det blir selvfølgelig noen fine premier også. Her nevnes blant annet hotellovernatting, restaurantgavekort, proshop-gavekort og golfballer med mer.

Denne turneringen vil du definitivt ikke gå glipp av. Påmelding via golfbox eller i klubbhuset. Her er en ørliten liten demonstrasjon av nattgolf:

Comments are closed.