Bodo Golfpark

GolfBox  

Golfting og strategisamling

Golfting 2021

Fredag 19 november reiste Svenn Toftesund/Styreleder, Julie Hagevik/Styremedlem og Sigve Bollestad/Daglig leder på årets golfting på Lily country club/Miklagard golfbane

Annenhvert år arrangeres golftinget hvor det gis status på tilstanden i golfnorge, det velges nytt styre, innkomne saker blir behandlet og virksomhetsplan med budsjett for de 2 neste år blir godkjent. Nytt styre i NGF presenteres her: Dette er det nye NGF-styret – Norsk Golf

Vår tidligere styreleder, Jens Kristian Hansen som var medlem av styret i NGF, har nå blitt tilsatt som assisterende generalsekretær i NGF.

Mer informasjon om Golftinget finner dere på hjemmesiden til NGF: www.golfforbundet.no/om/golftinget-og-golfforum/golftinget/golftinget-2021

Her vil også referat fra golftinget komme etter hvert.

Strategisamling

De siste årene har styret i Salten Golfklubb gjennomført en strategisamling på høsten. I år avholdes årets strategi samling lørdag 27 november. Styret i Salten Golfklubb og Bodø Golfpark, daglig leder, turneringsleder, leder damegruppen, leder seniorgruppen, og andre nøkkelpersoner er invitert.

Målet med samlingen er å gå igjennom året som har vært, se på resultatene av spørreundersøkelsen (Golfspilleren i sentrum) som har vært gjennomført, gå igjennom årets regnskap, budsjett for neste år, og ikke minst prioritere hva som skal fokuseres på i sesongen 2022. Gjennom spørreundersøkelsen har vi fått mange gode innspill som hjelper oss med denne prioriteringen.

Salten golfklubb takker alle medlemmer og gjestespillere for en strålende sesong 2021 og ser frem til en ny sesong om noen måneder.

Comments are closed.