Bodo Golfpark

GolfBox  

Trening, kurs, fadderordning – Barn og golf

Bodø Golfpark Hull 7

Gruppetreninger

Salten golfklubb starter opp med faste gruppetreninger mandag og torsdag, med oppstart allerede fra mandag 9 mai kl 1730-1900. Det vil bli forskjellige tema, alt fra range og rutiner, putt og chip, korte og lange slag og bunker. Disse treningene vil bli ledet av våre dyktige trener 1 ressurser. På torsdagene vil det gjennomføres 2 kurs, et på dagtid kl 1400-1530 og et på ettermiddagen kl 1730-1900. På torsdagene vil treningene stort sett bli ivaretatt av Heather Hebbert.

Det koster kr 100 pr person å delta, og vi må ha minimum 3 deltakere for at kursene blir gjennomført. Påmelding kan gjøres i golfbox, på klubbhuset eller på email. I golfbox finner du alle planlagte kurs. Under fanen «trenere i min klubb» velger du «Trener 1&2» og trykker videre «alle kurs», da kommer de planlagte kursene opp. Trykker du på «i» finner du aktuelt tema for det aktuelle kurset. Der er også påmeldings knapp.

PRO-timer

Dersom du ønsker PRO time med Mikael, kan du velge ham under «trenere i min klubb» og se når han har ledige timer.

Fadderordning

På hjemmesiden «Hjem | Bodo Golfpark» under Trening og kurs finner du mer info om vår nyetablerte fadder ordning. Ta kontakt om du ønsker fadder

Barn og golf

Vi starter opp med Barn og golf torsdag 5 mai. Vi inviterer barn i alderen 6-12 år til vår Barn&Golf gruppe hver torsdag kl 17-18. Her er alle velkommen enten de har prøvd golf før eller ikke.

Juli mnd er det feriepause. Om vinteren kjører vi barnetrening i simulator hvis det er av interesse.

Barna må være medlem i klubben (Kr 500) og så koster det kr 400 i treningsavgift. Påmelding på email post@bodogolfpark.no eller ta kontakt i klubbhuset.

  • Spond

Vi bruker spond som informasjons- og påmeldingskanal. I appen er det lett å se hvor mange og hvem som kommer på hver trening. Dette gjør det enklere å samkjøre transport til og fra trening også.

Spond kan man laste ned som app til telefonen eller bruke den i nettleser med mailadresse.

Gruppekode til salten golfklubb: UHDUY. Gruppelenke: https://group.spond.com/UHDUY Meld dere inn i undergruppa «Barn&Golf»

  • Golfutstyr

Vi leier ut golfutstyr for 500kr i sesongen. Vi har golfutstyr som passer ca i alderen 6-14 år avhengig av fysisk størrelse.

Bodø Golfpark Hull 7
Comments are closed.