Bodo Golfpark

GolfBox  

Seniorgolf sesongen 2022

I sesongen 2022 vil det arrangeres seniorgolf turnering (50+) på dagtid hver mandag kl 1100 og hver torsdag kl 1630. Det spilles stableford 3 mandager og torsdager på hull 1-9, og den 4 runden begge dager spilles det scramble på hull 10-18. Alle spiller fra rød tee. Det opprettes Order of merit for både sammenlagt og eclectic hvor spill begge dager teller, og de 6 beste rundene blir tellende . De 2 beste premieres hver spilledag, og det beste laget på scrambleturneringene. Det vil også være en puttekonkurranse innlagt på stablefordturneringene. Det må være minimum 3 deltakere for at det skal premieres.

Turneringene legges inn i golfbox, og vi oppfordrer alle til å melde seg på der. Oppstart er torsdag 12 mai.

Vel møtt!

Comments are closed.