Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 13 mai

Alle 18 hull er nå åpnet. Det er fremdeles ganske vått, ta hensyn til det når du spiller. Legg tilbake oppslått torv. Det er foreløpig ikke tillatt å kjøre bil.

Minner om DNB åpningsturnering, fremdeles mulig å melde seg på frem til kl 18:00 i dag

Mange medlemmer har faktura stående ubetalt. Det er purret flere ganger, uten respons. Vi kan ikke ha medlemmer som ikke betaler medlemskapet sitt. Vi vil helst slippe å sende faktura til inkasso, så ta kontakt om noe er uklart, eller betal det du har utestående. Det begynner å nærme seg inkasso utsending.

Det er nå planlagt gruppetreninger langt frem i tid. Det koster kr 100,- Sjekk i golfbox for dato og påmelding

Salten Golfklubb og Bodø Golfsenter har nå etablert et samarbeid. Bodø Golfsenter vil avholde inntil 2 turneringer i året hos oss på Myklebostad, og Salten Golfklubb får bruke simulatorene hos Bodø Golfsenter til treninger ved behov til redusert pris.

Comments are closed.