Bodo Golfpark

GolfBox  

EAGL

Selvbetjent og nøkkelløs golfbilutleie med EAGL app!

Nå kan du sjekke tilgjengelighet, booke, betale og starte golfbilen helt selv med EAGL appen.

Salten Golfklubb har installert EAGL sin nøkkelløse teknologi på alle våre golfbiler. EAGL er en selvbetjent løsning som gjør det mye enklere for golferen å leie golfbil. Teknologien gjør golfbilene nøkkelløse og lar golferen booke, betale og starte golfbilen med sin mobiltelefon. Samtidig gir EAGL sitt system golfklubben full oversikt og kontroll over golfbilene til enhver tid.

EAGL appen fungerer hos alle golfklubber som har EAGL installert på golfbilene sine, slik at du kan bruke én og samme app på flere golfklubber. Du finner EAGL appen for nedlastning i App store (iPhone) og i Google Play (Android).

Så lenge bilen er aktivisert og tilgjengelig i appen, er det lov å kjøre bil. Dersom ingen biler er tilgjengelig, er det forbud mot bilkjøring pga banestatus

Kjør forsiktig!

Comments are closed.