Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 20 mai

Bodø Kontorsenter/Inventum

Vi minner om lørdagens par turnering (scramble) i regi av Bodø Kontorsenter. Vi starter kl 1100. Closest på pin på hull 14 (på andre slaget) og longest drive på hull dame og herre. Påmeldings fristen er kl 1600 fredag. Meld på i golfbox eller ta kontakt på klubbhuset.

Det vil være mulighet å kjøpe 1/2 baguetter til kr 30 på klubbhuset.

Kurs og trening

Vi har satt opp felleskurs i golfbox for de som ønsker å forbedre golfen sin. Hver mandag og torsdag gjennomfører vi kurs for dere som ønsker. Det koster kr 100 og påmelding i golfbox, eller ta kontakt med klubbhuset

For å melde deg på i golfbox finner du fanen «trenere i min klubb» og trykker «bestill undervisning» på linjen hvor det står «trener 1 og 2. Da får du opp et nytt bilde i pro planner og trykker på undervisning øverst, og deretter på «alle kurs».  Da kommer alle planlagte kurs opp, og du kan bestille den dato du ønsker. Du kan også bruke linken under:

GolfBox ProPlanner

Comments are closed.