Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 7 juni

Veien til Golf – prøve prosjekt

Vi som klubb er med på et pilotprosjekt sammen med 14 andre klubber i landet. Formålet med prosjektet er å gjøre det litt enklere å komme i gang med golf som nybegynner. Mange som har lyst til å prøve golf opplever at et nybegynnerkurs er for stort steg før man har fått testet ut idretten. 

En nybegynner kan få en prøveperiode i klubben, på måned, for kr. 500. I denne prøveperioden kan nybegynneren spille, sammen med sin golfvenn (medlemmet), så mye de vil på vår klubb. I dette prosjektet er golfvennen medlem i klubben med et hcp på 36 eller lavere. Det er golfvennen som får ansvaret for å veilede nybegynneren den første måneden. Dersom nybegynneren likte golf, så har de mulighet til å ta et ordinært nybegynnerkurs (VTG) og melde seg inn i klubben på vanlig måte. Dersom de ikke likte dette etter en måned, så har de i alle fall gjort et hederlig forsøk. 

Dersom det er noe spørsmål til dette prosjektet, så bare ta kontakt med oss.

Link til påmelding ligger her: Bli golfspiller

Turneringer

  • Lørdag 11 juni – Koch Bodø open

Lørdag 11/6 går tradisjonsrike Koch Bodø open av stabelen. Det spilles slagspill over 18 hull i en dame og en herreklasse. En av tradisjonene er fint vær – det håper vi å kunne holde på. Meldt deg på via Golfbox, til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

  • Tirsdag 14 juni – Clarion Collection dame scramble
Bodø Golfpark Hullsponsor Clarion Collection Grand Bodø

Tradisjonen tro har vi den glede av å invitere damene i Salten-regionen til en hyggelig golfsammenkomst. Dette er en turnering som passer for spillere på alle nivå. Spilleformen er Texas scramble. Etter påmelding setter vi opp lag (godt og blanda). Vær ferdig oppvarmet til kl 17.40 idet vi da tar en samling ved klubbhuset for å få informasjon om regler og tee man skal starte på (shotgunstart).

Etter en hyggelig runde samles vi i teltet for sosialt samvær, mat (NB! Eventuelle allergier ang. mat: gi beskjed til Marte på mail eller sms) og utdeling av flotte premier!!!

Prisen er:

Kr. 100,-i turneringsavgift – Kr. 130,-for mat – Kr. 150,- i greenfee for spillere uten fritt spill i Salten GK

Påmelding i Golfbox innen 14. juni kl. 14.00 (men helst så tidlig som mulig grunnet matbestilling).

Klubbhus

Vi har innhentet tilbud på maling av klubbhuset, det ble dyrt (kr 200.000 +). Vi må forsøke å få gjort dette på dugnad, og vi vil gjerne at de av våre medlemmer som kunne tenkt seg å bidratt med å få malt klubbhuset tar kontakt på post@bodogolfpark.no, slik at vi kan planlegge med oppstart når været tillater det.

Comments are closed.