Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 22 juni

DUGNAD – LØRDAG 25 juni kl 1100 – 1300

Det minker på rangeballene igjen, og vi må kalle inn til dugnad for å få plukket baller på og utenfor rangen. Vi starter på lørdag kl 1100 og holder på til vi er ferdig, senest kl 1300. Rangen vil være stengt i dette tidsrommet. Møt opp, vi serverer kaffe, vafler og pølser.

TURNERINGER

Onsdag 22 juni kl 1700 – DNB serien. Passer for alle nivå, påmelding i golfbox eller klubbhuset

Søndag 26 juli kl 1100 – Bodø Golfsenter parturnering scramble. Passer for alle nivå, finn en partner og meld deg på! Golfbox eller i klubbhuset

RANGEBALLER

Vi finner stadig rangeballer ute på banen. Minner om at det er strengt forbudt å ta med seg rangeballer ut på banen. Det anses som tyveri og vil få konsekvenser om det blir oppdaget!

BANESTATUS

Som de fleste har fått med seg holder banemannskapet på å sanere en del bunkere. På hull 7 er ikke bunkere under arbeid i spill. Det vil bli flere bunkere som skal endres på og legges i ny sand. Havner du i en bunker som er under arbeid, får du fri drop ut, nærmeste punkt for fritak.

Minner også om legge tilbake oppslått torv og reparere nedslagsmerker på greenene, la oss holde banen i god stand! Det gjelder også på treningsområdet rundt gamle hull 16.

Comments are closed.