Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 27 juli 2022

GOLFSKAP

Vi har nå kjøpt inn flere golfskap som er montert i «2» etasje i skap rommet i nybygget. Det koster kr 5000 i innskudd, og kr 1000 i året i leie. Dersom du bestiller i år, er leien gratis ut året.

Vi har flere på venteliste for å få skap nede, dersom noen av dere som har skap nede kan bytte til et i «2» etasje, er det bare å si fra.

GOLFBILER

Leie av golfbil har blitt har blitt populært, og fungerer bra med den nye EAGL appen. Dessverre opplever vi en del uvettig kjøring. Det er ikke tillatt å stå bak på bilen, det ødelegger både bil og bane. Det skal heller ikke kjøres helt inntil greener og utslagssteder, kjør fornuftig, ta vare på både bilene og banen!

TURNERINGER

Det nærmer seg august og mange spennende turneringer. Påmelding i golfbox, på email eller i klubbhuset:

  • 6 august – Svenns International open. Par turnering med flotte premier og grill fest etterpå hvor Karl Olaf kjent fra «under the kilt» og «søsterhjemmet» spiller. Allerede over 70 påmeldte!
  • 13 august – Sulland open. Single stableford turnering med 3 klasser. Bil i premie for Hole in One på hull 6! Over 40 påmeldte allerede.
  • 27/28 august – Klubbmesterskapet

BANE

  • Vi minner igjen om å reparere nedslagsmerker på green og legge tilbake oppslått torv. Det slurves mye!
  • Det er strengt forbudt å bruke rangeballer på banen. Dersom det blir oppdaget, vil det få konsekvenser!
  • Janne og co har jobbet mye for å få orden på sand bunkerne. Noen er fjernet og andre er gjort mindre. Det er snart på plass ny sand i alle bunkere. Vi ber alle om å rake etter atter at du har vært i bunker, og legg raken i bunkeren etterpå, det sparer greenkeeperene for ekstra arbeid.
Comments are closed.