Bodo Golfpark

GolfBox  

KLUBB APP

Salten Golfklubb har fått sin egen app – GLFR

OM GLFR

Salten Golfklubb har investert i en egen klubb-app, GLFR. Appen har alltid oppdatert baneguide basert på GPS som du kan bruke på dine golfrunder for å se avstand til green, bunkere og straffeområder.  I tillegg til baneguide med GPS, kan man føre scorekort og statistikk samt sende score til handicap regulering.

Nyheter:

På sikt vil klubben også bruke GLFR til å kommunisere direkte med dere som medlemmer og dermed sikre en bedre formidling av klubbens aktiviteter og nyheter. Samtidig vil nødvendig informasjon kun legges inn et sted, og vil samtidig deles på vår hjemmeside og på sosiale medier.

Banestatus:

Med den nye GLFR appen får vi også mulighet til å oppdatere banestatus direkte til medlemmene på appen, Facebook og hjemmeside. Vi kan legge ut informasjon om banearbeid, endringer i baneforhold og annet.

Slik kommer du i gang med å bruke GLFR

Har du ikke allerede lastet ned GLFR på din mobil kan du gjøre det via Apple app store eller Google play:

Klikk på GLFR lenken for å se hvordan du kommer i gang.  

https://www.glfr.com/for-spillere/?lang=da

Lykke til med ny app og bane guide!

Comments are closed.