Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 5 oktober

Drivingrange

Det er meldt sterk vind og mye regn torsdag 6 oktober, vi må senke nettet på drivingrangen for å sikre at det ikke blir ødelagt i vinden. Fra og med kl 1500 onsdag 5 oktober vil driving rangen være stengt inntil videre.

Ekstra medlemsavgift

Som de fleste vet, bestemte årsmøte i 2022 at det skulle innføres en ekstra medlemsavgift på kr 750,-. Denne medlemsavgiften var det mulig å slippe ved å møte opp på minimum en dugnad. Vi har nå hatt siste dugnad for året, og vil starte å sende ut medlemsavgiften på kr 750,- til dem som ikke har vært på dugnad.

Hull 10-18

Hull 10-18 er stengt for sesongen, greenkeeper har nå pipeluftet alle greenene, og vil de kommende dager (når været tillater det) dresse greenene for å få dem i best mulig stand til våren. Se bilder.

Comments are closed.