Bodo Golfpark

GolfBox  

Turneringer

Sesongen er i gang! Vi starter med åpningsturnering lørdag 6 mai.

  • 6 mai – DNB åpningsturnering. Shotgun start kl 1100. Dame og herreklasse med fullt handicap.
  • 10 mai – DNB serien. Det har kommet sterke ønsker om å videreføre DNB serien. Vi starter opp 10 mai kl 1800. Vi spiller hull 1-9 med fullt handicap, og håper mange vil være med. Ideelt for nybegynnere, men også etablerte golfere. Vi samles i klubbhuset etterpå til premieutdeling, kaffe og vafler.
  • 13 mai – Inventum scramble turnering (par). Shotgunstart kl 1100 med 50% av lagets handicap. Scramble (begge på laget slår ut, og spiller videre på beste ball til ballen er i hullet). 6 utslag hver. En trivelig turneringsform, finn deg en partner og meld deg på!

Ta vare på banen! Husk å reparere nedslagsmerker på greenene og legg tilbake oppslått torv!

Comments are closed.