Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 11 mai

Turnering

Vi minner om Inventum, Bodø kontorsenter sin scramble turnering som avholdes 13 mai. Shotgun start kl 10:00. Det er nå 70 påmeldte, enda plass til flere! Meld på i golfbox eller på email post@bodogolfpark.no.

Bodø Golfpark Hullsponsor Inventum

Ny golf app

Gimmie er Norges nye offisielle golf-app som samler tjenestene du trenger på ett sted. Hold deg oppdatert, bestill tid og spill med Gimmie.

Mer info finner på denne lenken Gimmie

Utleie golfbiler

Selvbetjent og nøkkelløs golfbilutleie med EAGL app!

Nå kan du sjekke tilgjengelighet, booke, betale og starte golfbilen helt selv med EAGL appen.

Salten Golfklubb har installert EAGL sin nøkkelløse teknologi på alle våre golfbiler. EAGL er en selvbetjent løsning som gjør det mye enklere for golferen å leie golfbil. Teknologien gjør golfbilene nøkkelløse og lar golferen booke, betale og starte golfbilen med sin mobiltelefon. Samtidig gir EAGL sitt system golfklubben full oversikt og kontroll over golfbilene til enhver tid.

EAGL appen fungerer hos alle golfklubber som har EAGL installert på golfbilene sine, slik at du kan bruke én og samme app på flere golfklubber. Du finner EAGL appen for nedlastning i App store (iPhone) og i Google Play (Android).

Så lenge bilen er aktivisert og tilgjengelig i appen, er det lov å kjøre bil. Dersom ingen biler er tilgjengelig, er det forbud mot bilkjøring pga banestatus

NB! Husk å avslutte bookingen når du er ferdig med runden, og sett bilen på rett plass og sett på lading!

Kjør forsiktig!

Bane marshall

Dessverre ser vi at det til stadighet er gjester på banen som ikke er medlem og som ikke betaler greenfee. Vi kommer nå til å starte opp med bane marshall på banen på kveldstid. Dersom noen av våre medlemmer ønsker å bidra med dugnad på denne jobben, er det bare å ta kontakt på post@bodogolfpark.no., eller i klubbhuset

Comments are closed.