Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 28 juni

Golfbiler

Med stort trykk på utleie av golfbiler, er det viktig at bilene blir satt på lading etter bruk. Sett ladekabelen ordentlig inn, kan være treg på noen av bilene. Hør at laderen slår inn etter noen sekund. Rydd bilen etter deg, så neste golfer slipper å gjøre det!

Vi har også observert at noen kjører med en person bak på bilen, det er strengt forbudt, og kan medføre nekt av billeie. Følg anvisningene på banen, ikke kjør for nære tee-steder og greener.

Hull 5

Veien på høyre side ned til sjøhusene brukes av våre grunneiere og naboer. De siste dagene er det flere gangen vært baller på avveie mot veien mens det går folk der. Det er strengt forbudt å slå ut på hull 5 mens det er trafikk på på veien. Vent til det er klart!

Turneringer

DNB serien i dag 28 juni er avlyst. Vi setter opp DNB serie 5 og 12 juli, men må ha minimum 10 påmeldt om det skal gjennomføres.

Neste store turnering er Nordasfalt ekte/uekte par turnering 29 juli.

Comments are closed.