Bodo Golfpark

GolfBox  

Svenn`s Open og sommerfest

Vi minner om Svenn`s Transport open, årets største turnering, og sommerfest etterpå

Turneringen er en Texas Scramble over 18 hull, med 50% av tildelt hcp. Det er shotgunstart kl 1200 lørdag 12 august. Turneringen nærmer seg fullbooket, bare noen få plasser ledig, så meld deg/dere på så snart som mulig. Det trekkes ut en tur til Svalbard tur for 2 blant alle deltagende par. Eneste kriteriet er at man må være tilstede under premie utdeling. Påmelding gjøres via Golfbox, til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

Det blir også sommerfest etter turneringen. Det koster kr 195,- og inkluderer grillmat og en morsom fest. Påmelding til dette gjøres under vanlig påmelding til turneringen, skal du ikke spille, men bare være med på fest, send påmelding til post@bodogolfpark.no. Grillmaten serveres fra kl 1700 -rett etter turneringsslutt.

Comments are closed.