Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 28 august

  • Klubbmesterskapet 2023

Årets klubbmesterskap er vel gjennomført i strålende vær. Takk til Sparebank 1 Nord-Norge som sponsor!

Vi fikk ny klubbmester i herreklassen med Thorbjørn Harila, i seniorklassen ble det også ny mester med Pål Hansen – det skal også sies at han noen titler i herreklassen tidligere. Heather vant dame – igjen, og Niclas Eriksson ble klubbmester i stableford. Vi gratulerer så mye.

For de litt med «nerdete» kan vi gi følgende statistikk:

Det letteste hullet gjennom helgen var hull 5. Snittscoren her var 4,52. Det ble gjort 13 birdier, 46 par, 26 bogeys og 15 dobbel eller værre.

Det vanskeligste hullet var hull 10. Snittscore var på hele 5,70. Det ble ikke gjort en eneste birdie og bare 14 par. 36 bogeys, og 44 dobble eller værre.

Snittscoren ble på hele 91,21. Herav 41,89 på front og 49,32 på back.

Det var ingen juniorer med. Når vi nå i klubben har fått så mange nye spillere, og så mange juniorer må det være et mål å ha en stor klasse her neste år.

Takk til Janne&co for en fantastisk bane.

  • NK nett scramble

Lørdag 2/9 arrangerer NK nett en Texas Scramble turnering. Disse turneringene er vi blitt godt vant med i klubben, og de er som regel veldig populære siden de favner så bredt ift spillere.

Det er shotgunstart kl 1000, og selvfølgelig individuelle øvelser som closest og longest.

Meld deg på via Golfbox, til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset. Om du ikke har spillepartner kan du melde deg på som singlespiller, så setter vi sammen lag.

Bodø Golfpark Hullsponsor NK Nett
  • Veien til Golfkurs

Siste Veien til golfkurs avholdes onsdag og torsdag 30/31 august kl 1700 – 2100 begge dager.

Påmelding via vår hjemmeside eller i klubbhuset.

Comments are closed.