Bodo Golfpark

GolfBox  

Nyhetsbrev 18 september

Turneringer

  • 23 september – Martin Sivertsens minnefond turnering og aktivitetsdag

Årets hyggeligste ettermiddag på golfbanen på Myklebostad måtte flyttes til lørdag 23 september
Her blir det golfturnering fra klokka 10 for de som ønsker det, mens resten kan kose seg med morsomme aktiviteter ved klubbhuset fra klokka 13.

Det selges grillmat fra Annas Gatekjøkken og kaffe/kake i klubbhuset, hvor vi også blant annet har følgende aktiviteter:
⛳Hoppeslott
⛳Ansiktsmaling
⛳Blikkboks-kasting
⛳Putting
⛳Driving range

Alle som deltar på golfturneringen mottar en goodiebag. Vinnerne av turneringen, samt closest to pin og longest drivepremieres i tillegg. Premieringen finner sted ved klubbhuset etter endt turnering.

Påmelding til golfturneringen gjøres via Golfbox eller i klubbhuset.
Link til Golfbox: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3709630

Alle inntektene fra arrangementet går uavkortet til Martin Sivertsens Minnefond, som videre deler ut midler til gode initiativer i regionen. Vardesenteret i Bodø bidrar med smilende frivillige, nydelige kaker og ansiktsmaling hvert år. For dette, i tillegg til at vi setter stor pris på Vardesenterets arbeid for kreftrammede og deres familier, har de vært fast mottaker av deler av inntektene fra aktivitetsdagen.

  • 24 september – VTG turnering

Vi inviterer alle som har tatt VTG kurs i år til en trivelig scramble turnering. Meld dere på via golfbox. Prisen for å delta er kr 150 og vi setter opp lagene.

  • 1 oktober – DNB avslutningsturnering

Vi fremskynder DNB avslutningsturneringen til søndag 1 oktober. Start kl 1000, stableford med fullt hcp. Påmelding i golfbox eller i klubbhuset.

Oppfrisknings kurs

21 september kl 1700 inviterer Heather til oppfriskningskurs for de av våre medlemmer som ønsker. Nærspill, putting, GOBBS og rutiner. Påmelding i PRO planner

Comments are closed.