Bodo Golfpark

GolfBox  

Turnerings sesong 2024

En ny sesong står for døren og mange turneringer venter. Som vanlig har vi ett bredt turneringsoppsett, men med fokus på turneringer for «alle». Par turneringer er alltid populært og vil også prege 2024 sesongen.

DNB serien går sin gang og har oppstart 15/5. Åpningsturneringen går av stabelen 4/5 og det er åpnet for påmelding. Ellers er de fleste turneringene nå lagt inn i golfbox

Vi minner også om Nord-Norge Tour som med 4 turneringer fordelt på Lofoten, Salten Narvik og Tromsø. Der er det nå også satt opp en netto slag klasse.

Nytt av året er en Matchturnering. Den blir litt satt ut etter hvor mange som melder seg på – men kort fortalt blir det for eksempel satt opp fire spillere i en se gruppe: Ole Marius, Thomas, Svenn og Rune. Her spiller alle ni hull mot hverandre, disse skal spilles på hull 1 – 9. Det spilles matchspill med fullt spillehandicap, og man bruker slopetabellen for å se hvor mange tilleggslag den enkelte har på hvert hull. Ole Marius for eksempel har ikke tilleggslag på hull 1 mens Thomas har to. Ole gjør en par på dette hullet, men Thomas gjør bogey. Det vil da si at Thomas har vunnet hullet. Slik spiller man videre, og det kan da ende med seier til en av spillere eller det blir uavgjort. Seier gir to poeng, mens uavgjort gir ett. Hver unike gruppe har en egen interntabell, og de to beste i hver gruppe går videre til mellomspill, og deretter sluttspill. Sluttspillet går over 18 hull. Det er i Golfbox satt frister for når matchene må være ferdigspilt. Grupper og antall spillere blir satt opp etter hvor mange som melder seg på. Prisen er kr 200,- uavhengig av hvor langt man når i turneringen.

Påmelding gjøres i Golfbox.

Comments are closed.