Bodo Golfpark

GolfBox  

Turneringer

DNB Åpningsturnering

Vi minner om DNB Åpningsturnering lørdag 4 mai. Vi spiller 18 hull stableford med fullt handicap. Shotgunstart kl 10:00. Denne turneringsformen passer for alle, og spesielt for nybegynnere er det enkelt, da man bare plukker opp ballen og går videre til neste hull når man ikke lenger kan få poeng.

Påmelding i golfbox, email eller i klubbhuset.

Matchturnering

Nytt av året er Matchturnering. Vi håper at dette kan være en turneringsform som frister. De påmeldte blir satt sammen i grupper på 4, hvor alle 4 spiller en runde på ni hull (hull 1-9) mot hverandre med fullt handicap. Seier gir to poeng, mens uavgjort gir ett. Hver gruppe har en egen interntabell, og de to beste i hver gruppe går videre til mellomspill, og deretter sluttspill. Sluttspillet går over 18 hull. Det er i Golfbox satt frister for når matchene må være ferdigspilt. Grupper og antall spillere blir satt opp etter hvor mange som melder seg på. Prisen er kr 200,- uavhengig av hvor langt man når i turneringen.

Påmelding i golfbox, email eller i klubbhuset

Comments are closed.