Bodo Golfpark

GolfBox  

Kystmegler AS – Shamble turnering

Lørdag 22 juni arrangerer Kystmegler AS Shamble turnering. En ny og spennende turneringsform med 4 spillere på hvert lag. Det er mulig å be om å få spille sammen med en man kjenner, ellers blir lagene satt opp av turneringsleder. Send oss en email i så fall.

Alle spillere slår ut og laget velger den beste ballen og spiller videre derfra. Etter dette spiller hver spiller på sin ball til man har hullet ut, og de to beste scorene for laget teller. Det er Stableford så husk å ta en titt på slopetabellen for å se hvor mange tildelte slag du har – Golfbox regner uansett dette ut for dere, men det kan være greit å ha sånn høvelig intern kontroll underveis. Hver spiller må også ha to tellende utslag på runden.

Det er også individuelle konkurranser som longest drive og closest to pin.

Det spilles som nevnt stableford, med shotgunstart kl 1000.

Påmelding gjøres vie Golfbox, til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

Igjen velkommen til en ny turneringsform som passer for absolutt alle, og som er veldig sosial.

Vi blir heller ikke overrasket om Kystmegler AS disker opp med noe hvalkjøtt på grillen denne dagen, etter at alle er ferdig med runden.

Vel møtt!

Comments are closed.