Bodo Golfpark

GolfBox  

Bodø Golfpark

N67˚ E14˚

Nord-Norges største golfklubb tilbyr en bane og omgivelser som tar pusten fra deg.

Velkommen til Bodø Golfpark!

Bare noen få minutter fra Bodø lufthavn og sentrum av byen venter en flott 18-hulls kombinert links og skogsbane. Bodø Golfpark er eid av Salten Golfklubb, Nord-Norges største golfklubb. Bodø Golfpark byr på omgivelser som tar pusten fra mange, sjø, holmer, svaberg… og i tillegg kan man spille døgnet rundt og få sin livs opplevelse med golf i midnattssol!

Om Bodø Golfpark

Bli kjent med Salten golfklubb, Bodø by og våre samarbeidspartnere. Trenger du overnatting og litt å spise finner du det her.

Bodø Golfpark Sea View
Bodø Golfpark Hull 3

Trening og kurs

Her finner du informasjon om nybegynnerkurs (Veien til Golf), kurs og treningsgrupper.

Aktuelt

Nyhetsbrev 18 juni

Golfbiler Dessverre har vi har ubudne gjester som har booket golfbil på natta og kjørt villmann på banen. Blant annet på greenen på hull 10 og 11. Vi ser oss nødt til å stenge utleie av golfbil mellom kl 1100

Read More »

DUGNAD

Det er fremdeles mye range baller på avveie, vi trenger hjelp til å plukke baller utenfor rangen. Vi inviterer til dugnad tirsdag 18 juni. Vi starter kl 16:00 og holder på til kl 18:00. Drivingrangen vil være stengt i dette

Read More »

Nord-Norge tour

Salten golfklubb arrangerer Nord-Norge tour 2 og NNM senior 28-29 juni. Det er også egen klasse med nettoslag Vedlagt ligger invitasjonen Påmelding kan gjøres her:

Read More »

Flotte opplevelser

Ikke bare hør det fra oss, her er noe av det som våre gjester har sagt etter besøk på Bodø Golfpark...

Totalopplevelsen

Vi har spilt over 200 baner i Sverige, ca 40 baner i Norge og ca 30 i Spania, Frankrike og Danmark. Vi var enig om at Bodø Golfpark var blant topp 3.

Beliggenhet

Som å spille to helt ulike banetyper på en runde. Front 9 vil bli husket lengst, men god variasjon også på de siste.

En glimrende opplevelse

Flotte omgivelser og spennende banedesign gjorde den relativt korte banen veldig morsom å spille. Ble meget godt mottatt av admin og andre ansatte på anlegget, og følte meg generelt veldig velkommen.