Bodo Golfpark

Om Oss

Om oss

Historie, klubbhuset, anbefalt overnatting og steder å besøke.

Klubbhuset

Kafe

Kom innom kafeen for en kopp kaffe og vaffel og en golfprat. Vi tilbyr varm og kald mat og kan servere øl og vin.

Butikk

Trenger du nytt golfutstyr eller klær? Vi tilbyr golfutstyr fra Callaway, Titleist og Taylormade og Callaway klær fra Perry Ellis.

Utleie av lokaler

Skal du feire en stor dag, eller samle gjengen? Ta kontakt for leie av klubbhuset eller partyteltet.

Våre anbefalinger

Sjekk våre samarbeidspartnere om du ønsker overnatting og en plass å spise. Utforsk Bodø og sjekk ut hva som rører seg i byen.

Clarion Grand Hotel Bodø

Clarion Collection Grand Hotel Bodø

Clarion Grand Hotel ligger midt i sentrum av Bodø, og vi byr på kveldsmat, kaffe/te hele døgnet, vafler på ettermiddagen, gratis WiFI, fri adgang til vårt trimrom. Som stolt sponsor og samarbeidspartner tilbyr vi alle golfere med medlemskap i Norsk Golfforbund 15% rabatt på dagens pris overnatting på Clarion Collection Hotel Grand. Vi tilbyr også egne golfpakker som inkluderer green-fee. For mer info om golfpakkene og hotellet klikk her.

Lystpå

Sulten? Ta turen innom Lystpå for en fantastisk matopplevelse basert på lokale råvarer. Lystpå tilbyr også catering. 10% rabatt til medlemmer i Salten Golfklubb.
Northern Lights Bodø

Visit Bodø

Din guide til opplevelser i Bodø og Salten. Forslag til steder å besøke og forskjellig aktivitet, hvor er det best å se nordlyset eller midnattssolen? Forslag til overnatting, mat og drikke
Peppes Piza Bodø

Peppes Pizza

Sulten og lyst på pizza? Peppes Pizza finner du i sentrum, vegg i vegg med Clarion Collection Grand hotel og tilbyr den beste pizzaen i byen. Kom innom eller bestill for pick opp eller levering. Drop in to get your slice or order for pick up or delivery.

Styret i Salten Golfklubb

Jens-Kristian Hansen – Styreleder

Rune Andreassen – Styremedlem

Anniken Fagermo – Styremedlem

Svenn Gunnar Toftesund – Nestleder 

Kevin Christensen – Styremedlem

Julie Hinderaker Hagevik – Varamedlem