Bodo Golfpark

GolfBox  

Våre trenere

Heather Hebbert – Hovedtrener – Trener 2

4 ganger klubbmester 

Hei. Jeg heter Heather Hebbert. I 2006 begynte jeg å spille golf hos Salten golfklubb og ble hektet med en gang. Golfen ga meg alt som jeg kunne ønsket i en hobby. Å treffe nye mennesker, frisk luft, god trim, tekniske utfordringer, konsentrasjons-trening og en plass å kunne tilfredsstille mitt konkurranse-instinkt. Det å kunne ta hobbyen min til andre deler av verden og oppleve fantastiske golf-baner og hyggelige mennesker er en opplevelse for livet.

Å undervise andre har vært min lidenskap hele livet, enten det var i klassisk ballett eller pilates. Å bli en golftrener ble en naturlig fortsettelse. Trener 1 gjennomførte jeg i 2018 og Trener 2 i 2022. Jeg håper at alle som trener hos meg opplever mestringsfølelse, både på kort sikt og på lang sikt, men ikke minst å få oppleve den fantastiske følelsen av å få det til! Jeg gleder meg til å formidle min kunnskap til alle, enten i gruppetreninger, eller èn til èn.

Tlf. 95839893

e-post: heather@bodogolfpark.no

Torstein Mentzoni – Trener 2 

2 ganger klubbmester

Hei. Jeg heter Torstein Mentzoni. Som 26 åring startet jeg å spille på vår 6-hulls golfbane i Saltstraumen etter å ha blitt introdusert til golf av studiekompiser.

Jeg utdannet meg ved Norges Idrettshøgskole på 90-tallet som spesialpedagog/instruktør, og har jobbet 23 år som idrettslærer her i Bodø.
De siste årene har jeg vært igjennom Trener 1 og Trener 2 på Golfforbundets trenerstige. Jeg elsker å undervise i golf – på alle nivåer. Glad i mennesker og liker å se andre lykkes og utvikle seg.  Håper å se deg/dere på trening. Det finnes ingen dumme spørsmål og jeg som er trener, blir glad, hvis dere tar kontakt og ønsker å bli bedre i golf-kunstens ulike settinger. Sees på golfbanen 😊

Tlf. 90532087

e-post: torstein.mentzoni@gmail.com 

Tron E. Enger – VTG ansvarlig

Hei. Jeg heter Tron E. Enger og kommer fra Bodø. Som 15-åring ble jeg dratt ut på golfbanen sammen med kompiser og introdusert for golf. I 2002 tok jeg Grønt-kort, som det het på den tiden hos Salten Golfklubb. Jeg er utdannet pedagog, trener og leder innenfor fotball og har tatt flere dommerkurs i golf. Hoved-treningsområdet mitt er VTG-opplæring og ungdomstrening. Som trener er det viktig at alle opplever mestring og at man utvikler delene av spillet sitt, og ikke minst hvor trivsel og det sosiale er satt i fokus. 

Tlf. 90043344

e-post: tron@tronenger.com 

Hanne Veland – Trener 1

Hei. Jeg heter Hanne Veland og kommer fra Steigen. I 2008 begynte mannen min og jeg å spille golf fordi vi ville ha en aktivitet vi kunne gjøre sammen. Etter at barna ble større, begynte jeg å spille golf igjen. Det er en fantastisk idrett å finne ro i, og samtidig nyte naturen rundt seg. Jeg ville ta Trener 1 utdanning for å kunne gi både mine og andres barn den gleden golf gir. Mange barn faller ut av andre idretter, men golf passer for alle. Som hovedtrener for barnegolf setter jeg fokus på golfglede gjennom et lekende miljø. Lære barna respekt for hverandre, bidra til at barna skal oppleve god selvfølelse og selvtillit, samt det å føle tilhørighet i gjengen. Jeg ønsker alle velkommen.

Tlf. 41428544

e-post: hanne.a.iversen@hotmail.com

Renate Haug Lien – Trener 1

Hei. Jeg heter Renate Haug Lien og kommer fra Beito i Valdres. Jeg tok VTG-kurs i 2018 hos Salten Golfklubb. Siden samboeren Tarjei var en ivrige golfer tenkte jeg at jeg også ville prøve ut golfsporten, noe jeg ikke har angret på. Jeg ble så ivrig at jeg ønsket å ta utdanningen Trener 1 i regi av Golf-forbundet og ble ferdig høsten 2022. Jeg er med å bidra i VTG-kursene og  gruppetreninger. Mitt ønske er at de som deltar på mine treninger skal kjenne på mestringsfølelse og utvikling.

Tlf. 97705892

e-post: renate.h.l@hotmail.com

Kevin Christensen- Trener 1 

Fremtidig klubbmester og Trener 1

Hei. Mitt navn er Kevin Christensen. Jeg startet min golfreise tidlig på 2000-tallet i Skjomen/Narvik Golfklubb. Etter noen års pause ble min lidenskap for golf gjenopplivet da jeg flyttet til Bodø og startet med nye venner på innendørs golfsenter. Der kunne jeg lære mine venner opp i golfens verden.

I 2015 fullførte jeg utdannelsen som Trener 1, og dette ga meg en dypere forståelse for golf og løftet mitt eget nivå betraktelig.

Min interesse for golf er stor, og jeg er også en aktiv produsent av en golf-podcast «Artic golf show»  https://podtail.com/podcast/arctic-golf-show på fritiden.  Målet mitt er å fremme og ufarliggjøre golf for alle som ønsker å delta i denne fantastiske sporten. Jeg motiveres av å se andre oppleve mestring, og derfor finner du meg ofte på VTG-kursene eller mandags-treninger.

Til sammen utgjør min golfreise, utdannelse og erfaringer en unik kombinasjon av ferdigheter som jeg gleder meg til å dele med golfentusiaster i alle aldre og ferdighetsnivåer.

Tlf. 97667632

 e-post : kevva01@gmail.com

Børge Martinussen – Trener 1

Hei. Jeg heter Børge Martinussen og kommer fra Bodø. Jeg begynte å spille golf i 2009. Jeg ble «bitt av golfbasillen» med en gang og spilte så mye golf som mulig. Jeg deltar på de fleste turneringer fordi det er gøy og man blir mer fokusert i spillet. Å spille turneringer er både spennende og utfordrende, og jeg anbefaler det til alle.  Det som er så bra med golf, er jo at alle kan spille sammen med andre, uansett hvor gode de er. 

Jeg tok Trener 1 kurs fordi jeg ville lære mer om golf-teknikker, både for meg selv, men også hvordan jeg kunne hjelpe andre med å forbedre sitt eget spill.

Jeg er trener både for VTG-kursene og for gruppetreninger. Jeg gleder meg til å møte dere på golfbanen.

Tlf. 41200187

e-post: bm_007@hotmail.com

Tarjei Karlsen Bruaas – Trener 1

Hei. Jeg heter Tarjei Karlsen Bruaas og kommer fra Bodø.  I 2013 dro jeg ut for å prøve golfspillet med kompisene mine og ble hektet med en gang. Jeg har fra tidligere Trener 1 i badminton og tok Trener 1 i golf i 2022. 

Jeg er trener for VTG-kursene, gruppetreninger og har trening med ungdomsgruppen. Jeg er glad i å trene selv, fordi jeg ser hvor mye det hjelper meg å utvikle og forbedre spillet mitt. 

Mitt mål er at alle som spiller får bedre forståelse for hvordan man kan trene og utvikle seg selv som golfspiller.

Tlf.41447749

e-post: t-bruaas@hotmail.com

Merethe Sandstrak Leithe -Trener 1

Hei. Jeg heter Merethe Sandstrak Leithe og kommer fra Bodø. Det hele begynte med at min pappa begynte å spille golf i 2007, så ble jeg og lillebror med på Sommer-golfskolen i 2008. De første årene spilte vi periodevis, før det ble ett lengre opphold med studier. Jeg tok Trener 1 utdanning i 2018 og er nå tilbake i Bodø for å fullføre studier og er i den anledning også tilbake som Trener 1 i klubben. 

De hovedgruppene jeg trener er Barn & golf og Damegruppen. Jeg som Trener 1 ønsker å formidle budskapet om at golf er en sport for alle. Spesielt vise at alle barn skal kunne føle seg trygge, og ha det artig på golfbanen i et inkluderende miljø.

Tlf. 40604494

e-post: Meretheleithe@gmail.com 

Remi Larsen  – Trener 1 

Hei. Jeg heter Remi Larsen og kommer fra Bodø. I 2001 tok jeg Grønt kort hos Narvik Golfklubb, som allerede da hadde etablert den første golfbanen i Nord Norge. Jeg hadde bare lyst å prøve, så meldte meg på kurs. Det var ikke før i sesongen 2008 at jeg spilte mer aktivt og har aldri angret på dette. 

I 2015 tok jeg Trener 1 og skal ta Trener 2 utdanning i 2023. I tillegg har jeg også en del idrettsfag fra Nord Universitet. Treningslære, instruksjon og treningsledelse, motivasjon og treningspsykologi, styrketrening og ernæring/ helse. Jeg har også treningserfaring fra barn og ungdomsidrett. 

Hos Salten golfklubb er jeg trener på VTG-kursene, samt trener på gruppetreninger. Mitt hovedansvar er trening for «Et Slag av Gangen». 

Tlf.46886586 

e-post : remi.larsen62@gmail.com

Kaia Samuelsen – Trener 1 (under utdanning)

Hei. Jeg heter Kaia Samuelsen, og er 21 år fra Arendal. Våren 2022 ble jeg dratt med på driving-rangen av min far, med ett sett arve-køller på slep. Jeg oppdaget fort at jeg følte på enorm mestring og rask progresjon, noe som førte til at jeg ble hekta. 

I 2022 flyttet jeg til Bodø for å studere, og ble medlem i Salten golfklubb hvor jeg nå tar Trener 1 utdanning. 

Tidligere har jeg jobbet som svømmetrener, og har i den forbindelse mye kursing om barn i idrett.

Jeg vil i hovedsak jobbe med barn og ungdom, hvor jeg setter mestring og morro i fokus ved å innføre lek i treningen.

Tlf. 97713887

e-post: kaia.samuelsen@gmail.com

Sander Skjævestad – Trener 1 (under utdanning)

Hei. Jeg heter Sander Skjævestad og kommer fra Arendal. Jeg begynte å spille golf våren 2022, og etter en tur på driving range ble jeg hektet fra første stund. 

Jeg ble medlem i Salten Golfklubb sommeren 2022 etter at jeg flyttet til Bodø med min samboer. 

Jeg har en visjon om å hjelpe golf-sporten å vokse videre da dette er en utrolig spennende idrett du kan drive med hele livet. 

Mitt ønske er å hjelpe andre golfere å føle både mestringsfølelse og glede på golfbanen. 

Dere vil se meg både på treninger og kurs for nybegynnere og barn/ungdom. Møter dere meg på driving range eller ute på banen, så syns jeg det bare er gøy å kunne svare på spørsmål eller hjelpe med noe annet. 

Tlf.: 938 90 056

e-post: sander-elias@hotmail.com

Tobias Christensen – Trener-assistent

Hei. Jeg heter Tobias Christensen og kommer fra Bodø. I 2021 tok jeg VTG-kurset sammen med noen kompiser. Da gikk hobbyen fra fotball til golf. Jeg bidrar til de som er med på VTG-kursene, ungdomstrening og gruppetrening. I dag er jeg trener-assistent for «Et Slag av Gangen». Jeg ønsker at de som møter opp skal ha det gøy og det å gi dem positive tilbakemeldinger slik at de ønsker å komme tilbake.

Tlf.97135199

e-post: tobiashanssen8@gmail.com